Musical

SELMA ANN LOUIS

Plien & Bianca en Arjan Ederveen e.a.

woensdag

25 juli   2018

  20:15 uur
donderdag

26 juli   2018

  20:15 uur
vrijdag

27 juli   2018

  20:15 uur
zaterdag

28 juli   2018

  20:15 uur
zondag

29 juli   2018

  15:00 uur
AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, en o.a. Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De regie is in handen van Pieter Kramer: inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. 
Het script is geschreven door Nathan Vecht.

Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij.

In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.De roadmoviemusical - van de makers van 'In de ban van Broadway'

Website: www.selma-ann-louis.nl

Selma Ann Louis gaat over drie oude vrienden die elkaar na jaren terug zien op de begrafenis van hun oude schoolkameraad. Bianca Krijgsman speelt Selma, Plien van Bennekom is Annegien en Arjan Ederveen kruipt in de huid van Louis. Krijgsman: “In het begin doen we alle drie alsof we een geweldig leven hebben. Ik zit in de muziek-business, Plien heeft een superhuwelijk en Arjan is succesvol…” Dan, op een samenzweerderige fluistertoon: “Wat natuurlijk helemaal niet zo is. Maar goed, ze besluiten de reis die ze vroeger met zijn vieren – met de vriend die nu is overleden – hebben gemaakt nog een keer te maken. Met zijn allen, in een busje. Maar dat loopt al gauw uit de hand, er komt een pistool bij kijken en dan slaan we op de vlucht. Er komt een helikopter langs en er zijn allerlei achtervolgingsscènes. Thomas Rupert heeft, net als bij In de ban van Broadway, het decor ontworpen. Normaal doet hij veel opera- en balletvoorstellingen, dus het is spectaculair. Zo meesterlijk, alleen voor het decor moeten mensen al komen, hoor.” Tijdens de reis worden de drie pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Lukt het ze om alsnog hun wensen te vervullen? Krijgsman: “Het is een louterende reis. Maar ik ga niet verklappen of het allemaal goed komt. Misschien is wel leuk om nog te vertellen dat vier jonge acteurs onze jeugdige versies spelen, in allerlei flashbacks. En ze treden op als een soort raadgevers. Op moeilijke momenten verschijnen ze ineens.”