Leeuwarder Whisky Evenement 2016 - voor kenners én genieters!

Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een avond genieten. Ben je een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Op zaterdag 29 oktober zal namelijk de vierde editie van het Leeuwarder Whisky Evenement worden gehouden in Stadsschouwburg De Harmonie.

Whisky proeven

De proefsessie zal plaatsvinden van 19:00 tot 22:00 uur, met om 19.30 en 20.30 verschillende masterclasses (Whisky en Whisky/spijs combinatie). Ook dit jaar zijn er weer ca. 20 standhouders aanwezig en zullen er meer dan 200 verschillende whisky’s te proeven zijn. Naast whisky zijn er ook streekproducten te proeven die een uitstekende combinatie vormen met de whisky’s. Behalve de regulier verkrijgbare whisk(e)y zal er ook een ruime sortering aan speciale bottelingen van onafhankelijke bottelaars zoals Kintra Whisky en The Ultimate aanwezig zijn.

Nieuw op het Leeuwarder Whisky Evenement!

Voor het eerst op het Leeuwarder Whisky Evenement, Spirits proeven. Speciale tafelpresentaties met rum of (gelagerde) genevers. Ook nieuw is de masterclass met whisky & spijs combinatie, goede hapjes in combinatie met whisky of gekookt in whisky.

Mis het niet?

Het Leeuwarder Whisky Evenement vindt plaats in de Rabobank zaal van Stadsschouburg De Harmonie. De toegang bedraagt € 27,50. Wilt u een masterclass volgen? Dan kan dat voor slechts € 10,00. Kaarten voor ons Whisky Evenement bestelt u hier of aan de kassa!

 

 

De website zal steeds worden bijgewerkt, dus neem regelmatig een kijkje. U vindt dan alle informatie over kaartverkoop, de masterclasses, de standhouders en andere bijzonderheden

 

 

Organisatie Leeuwarder Whsiky Evenement: