Festivals & Events

Prijs € 15,-

Inclusief alle workshops

Highlight

We kunnen al spreken van een traditie, want het Noordelijk WijnEvent wordt voor de vijfde jaar op rij georganiseerd. Deze wijnproeverij nodigt uit tot genieten van mooie wijnen van een groot scala van wijnimporteurs. Met 'streetfood': bijpassende hapjes die uitstekend samengaan met wijn, wijnworkshops o.l.v. Nicolaas Klei, een wijnveiling o.l.v. Jeroen Stek, een drumsessie van wijnliefhebber Cesar Zuiderwijk en de verkiezing van “wijnkenner van het Noorden”.

En er zijn foodstands aanwezig voor hapjes die uitstekend samengaan met de wijnen (van kaasjes tot chocola en oester).

Vele wijnimporteurs laten hun allermooiste wijnen proeven op de 5e editie van het Noordelijk WijnEvent. De plek waar wijnkenners en genieters hun wijnhart helemaal kunnen ophalen! Het WijnEvent viert haar lustrum met een speciaal programma. De wijnproeverij wordt uitgebreid met een zeer gevarieerd aanbod aan streetfood.

Wijnjournalist Nicolaas Klei, de man van de Omfietswijnen en zijn rubrieken in het AD en Elsevier geeft een aantal spraakmakende workshops. Voor zijn ‘Omfietswijngids’ proeft Nicolaas ieder jaar bijna alle wijnen van de supermarkten en slijterijen.
En wie mag zich dit jaar Wijnkenner van het Noorden noemen? Op het Noordelijk WijnEvent organiseren we de finale voor de liefhebbers en kenners.
Rotary Leeuwarden Zuid organiseert een wijnveiling voor het goede doel. Veilingmeester Jeroen Stek veilt exclusieve wijnen en nog veel meer!

Met drumsessie van Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk

Website: www.harmonie.nl www.rotaryleeuwardenzuid.nl

programma
Lees hier het hele programma