Toneel

Het Debuut

Rudolphi Producties

zaterdag

21

oktober

20:30Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Tijdens het ITs Festival maakten enkele jonge theatermakers bijzonder veel indruk. Ontwapenend, scherpzinnig, verontrustend en hartverwarmend, zo noemde de jury hen. De meest aansprekende drie korte voorstellingen van afstuderende theatermakers van Nederlandse toneel-, dans- en kleinkunstopleidingen worden beloond met een gezamenlijke tournee: Het Debuut. Maak kennis met de talenten van de toekomst!

Rudolphi Producties presenteert de nieuwe generatie pas afgestudeerde theatermakers, geselecteerd tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival). Ontwapenend, scherpzinnig, verontrustend en hartverwarmend, zo noemt de jury hen. De meest aansprekende drie korte voorstellingen van afstuderende theatermakers van de Nederlandse Toneel- , Dans- en Kleinkunstopleidingen, worden door Rudolphi Producties beloond met een gezamenlijke tournee: Het Debuut. Met hun afstudeervoorstelling hebben zij ons omvergeblazen, onze harten gestolen en hun talent getoond. Wij stellen ze graag aan u voor.

Rudolphi Producties is de thuishaven voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Rudolphi Producties kiest voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.

Maak nu al kennis met de talenten van de toekomst!

Website: www.viarudolphi.nl

“Aantrekkelijke avond met hoogst origineel nieuw theatertalent.” (Theaterkrant).
“Drie bijzondere voorstellingen voor de prijs van één.” (Haarlems Dagblad).
“Alle makers laten zien dat ze lef hebben zonder schroom hun eigen fascinaties en eigenaardigheden tentoon te stellen.” (Volkskrant)