Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth

AEGON zaal

Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong worden gevraagd om samen een programma te maken. Zou dat lukken? Helaas is het niet meer mogelijk om deze drie vedettes samen op de planken te krijgen. Daarom vertolken Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth de diva’s tijdens de heftige repetities en hun turbulente reis naar het verre buitenland. Met een liveorkest brengen zij het concert dat we nooit zagen.

Stel je eens voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong worden gevraagd om samen een programma te maken voor een club rijke Hollandse emigranten in het buitenland. Zou dat lukken? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

De drie vedettes bij elkaar brengen, dat gaat natuurlijk niet meer, daarom vertolken drie top-actrices de diva’s tijdens de heftige repetities en tijdens hun turbulente reis naar het verre buitenland. De hoofdrol is natuurlijk voor al hun mooie liedjes, zoals ‘Dobbe, Dobbe Dobbe’, ‘Wat heb je gedaan, Daan’, ‘De vleselijke woning’, ‘Het is over’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’, ‘Roll another one’ en nog veel meer.

Met een liveorkest brengen Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth het concert dat we nooit zagen.

Script: Lars Boom | regie: Paul van Ewijk | spel: Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth

Website: www.dommelgraafencornelissen.nl