Klassiek

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

SERIEPRIJS € 10,-

door Rudolf Nammensma

Maak kennis of nader kennis met grote componisten. Wat maakt hen zo bijzonder? Aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten schetst Rudolf Nammensma het leven en het oeuvre van megasterren uit de klassieke muziek. Maak deze eerste avond kennis met Mozart. Natuurlijk herkent u muziek van Mozart. Maar wat maakt zijn muziek zo bijzonder en hoe onderscheidt hij zich van tijdgenoten? Wat heeft hij als eerste geprobeerd en op welk instrument was hij dol en op welk niet? Hij bouwde zelfs al reclameblokjes in zijn compositie. Een avond vol wetenswaardigheden waarin de uiteenlopende muziek, van pianoconcert tot Requiem, van Mozart langs komt.

Onderdeel van de serie ‘Bekende componisten’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Bekende componisten