Klassiek

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

SERIEPRIJS € 10,-

door Rudolf Nammensma

De tweede avond in deze serie. Maak kennis of nader kennis met Beethoven. Wat maakt hem zo bijzonder? Beethoven schreef prachtige muziek. Denk maar eens aan zijn Mondschein Sonate of zijn pianoconcerten. En vergeet niet zijn indrukwekkende symfonieën. Maar wat maakt Beethoven zo bijzonder? En welke experimenten voerde hij uit in zijn symfonieën? Een avond vol wetenswaardigheden over Bach en zijn muziek in beeld en geluid.

Onderdeel van de serie ‘Bekende componisten’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Bekende componisten