Dana Winner

Uit Bewondering

AEGON zaal

Prijs € 31,-

Welke muziek, mensen en momenten inspireren zangeres Dana Winner? In het theaterconcert ‘Uit bewondering’ zet zij die op een rij en kiest ze daar liedjes bij. Afgewisseld met bekende eigen nummers en recente hits. Al een kwarteeuw verrast en ontroert Dana Winner met theatershows vol swingende momenten en ballades. Altijd met plezier gebracht en intens gezongen.

Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Voor en na haar optredens wordt Dana vaak door haar fans gevraagd wie ze zelf hoog heeft zitten. Door daarover na te denken, ontstond haar nieuwe theaterconcert ‘Uit bewondering’. Dana zette de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rij en koos daar liedjes bij. Die wisselt ze vanavond af met bekende Dana Winner-nummers en haar recente hits, als opmaat tot nog 25 jaar van theatershows vol swingende momenten en ballades, met plezier gebracht en intens gezongen.

Al ruim 25 jaar aan de top