Musical

De Alex Klaasen Revue

Showponies

donderdag

20

december

20:15

Nog niet in verkoopAEGON zaal

Prijs € 34,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Paradepaard Alex Klaasen laat in 'Showponies' de allerbeste versie van zichzelf zien: groots en glorieus. Alle kunsten die hij zo voortreffelijk beheerst kan hij daarin kwijt: zang, dans, typetjes en komische sketches. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt hij entertainment van het hoogste niveau en zet hij het genre revue terug op de kaart. Gewoon omdat het té leuk is om het níét te doen!

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor anderen? In ‘Showponies’ laat paradepaard Alex Klaasen de allerbeste versie van zichzelf zien, even groots als glorieus. Alle kunsten die hij beheerst kan hij kwijt: zang, dans, typetjes en komische sketches. ‘Showponies’ is cabaret, musical en comedy verpakt in een spectaculaire feelgoodshow, snel, vrijzinnig en op het scherpst van de snede. Oftewel: revue 2.0. Zodat het publiek weer ouderwets kan genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt hij entertainment van het hoogste niveau en zet hij het genre revue terug op de kaart. Gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.


Script en liedteksten: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen
regie: Gijs de Lange
met: Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit, Kiefer Zwart, Jolijn Henneman, Roman Brasser, Stef van Gelder en Cripta Scheepers
muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker
decor: Janne Sterke
licht: Marc Heinz

Vrienden van De Harmonie kunnen vanaf vrijdag 13 april - 12:00 uur telefonisch kaarten bestellen via 058 233 0 233.