Klassiek

Accent zaal

SERIEPRIJS € 10,-

door Rudolf Nammensma

De vierde middag uit de serie ‘De Schatkamer van de Klassieke Muziek’, met uiteenlopende onderwerpen uit de muziekgeschiedenis. Met beeld en geluid. De symfonie met het slotkoor. Hoog torent Beethovens Negende boven alle andere symfonieen uit. Nu zelfs valt hij nog op, maar hoe was dat ten tijde van Beethoven. En wat bezielde hem, doof als hij was, zo’n mega-werk te componeren. Beleef de Negende, begrijp de Negende, maar bovenal: geniet van Beethovens grootse symfonie.

Onderdeel van de serie ‘De schatkamer van de klassieke muziek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Schatkamer van de Klassieke Muziek