Fuse

Rabobank zaal

Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal.' Kun je een groter compliment ontvangen dan dit compliment dat Fuse kreeg van het Haarlems Dagblad? Door de muzikale aderen van Fuse stromen klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie. In de ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie bezoekt de zeskoppige groep vele muzikale hoeken. Van Bartók, Zappa en Trapp tot klassiekers van Sjostakovitsj en Coltrane.

Door optredens bij Podium Witteman en DWDD speelde Fuse zich het afgelopen jaar flink in de kijker. Maar de enorme muzikaliteit en sterke livepresentatie van het zestal was bij velen al eerder bekend, want de groep was en is veel gevraagd, van club en kerk tot festival en concertzaal. De reden is eenvoudig, want Fuse is “virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal.” (Haarlems Dagblad)
Door de muzikale aderen van Fuse stromen klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie. In de ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie bezoekt de groep vele muzikale hoeken: ritmisch werk van Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Sjostakovitsj, Ellington en Coltrane.

Bekend van o.a. Pauw en DWDD

Website: www.fusemusic.nl