Beeldend theater

Golden Palace

Het Moet Wel Leuk Blijven

Rabobank zaal

Een clubje buurtbewoners komt bijeen in gemeenschapshuis de Toekomst. Veel mensen voelen zich eenzaam en depressief. Onder het motto ‘Het moet wel leuk blijven’ doen de buurtbewoners een poging de boel een beetje op te vrolijken. Viktor, Menno, Linda en John van Golden Palace gaan het publiek de avond van hun leven bezorgen met deze vlijmscherpe, humoristische voorstelling.

Golden Palace maakt absurdhumoristische voorstellingen, waarin fysieke actie niet wordt geschuwd. “Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog”, zo omschreef de Volkskrant de kwaliteiten van het gezelschap.
In deze nieuwe voorstelling komt een clubje buurtbewoners bijeen in gemeenschapshuis de Toekomst. Zij vinden dat de samenleving wel wat positiviteit kan gebruiken. Het leven is erg ingewikkeld geworden en veel mensen voelen zich eenzaam en depressief. Onder het motto ‘Het Moet Wel Leuk Blijven’ doen de buurtbewoners een poging om de boel een beetje op te vrolijken. Viktor, Menno, Linda en John gaan het publiek de avond van hun leven bezorgen.
Net als Golden Palace de afgelopen jaren deed met succesvolle voorstellingen als ‘Rampentraining voor stewardessen’, ‘Death by PowerPoint’, ‘Restaurant Amore’ en ‘Seksbom’.

Regie: Ingrid Kuijpers | spel: Titus Boonstra, David Eeles, Chiron Holwijn en Monique Kuijpers

Website: www.goldenpalace.nl

de Volkskrant over ‘Seksbom’ ***:
“Een prettig lichtvoetig stuk over weerbarstige materie. Bij Golden Palace gaat het vaak met veel beweging gepaard, zo ook nu. (…) De nadruk ligt op mimiek en fysiek en dat werkt goed.”