Festivals & Events

Prijs € 15,-
JEUGD € 10,-
incl. garderobe

In een adembenemende voorstelling vertellen veertig dansers een verhaal over migratie. Zij vormen een combinatie van jonge professionele dansers en amateurdansers van vijftig jaar en ouder in een choreografie van Grietine Molenbuur. Met elkaar gaan ze op verkenning uit en onderzoeken ze wat mensen beweegt om weg te trekken van een plek die hun altijd dierbaar is geweest. Zij komen daarbij pijn en wanhoop tegen, maar ook feest, liefde en verbindende kracht.

Deze prachtige voorstelling gemist of nogmaals bezoeken? Reserveer dan snel kaarten!

Alleen op 4 mei draait in de LF2018 foyer de documentaire "Ien fan us" van Henk Penninga.

Tijden: 20:20 uur en om 22:20 uur

Entree : vrij

Choreografie: Grietine Molenbuur | Productie: Stadsschouwburg de Harmonie en Dansgroep Duende

Uit de *****pers: “Grenzeloos is een voorstelling die je achterover in je stoel drukt, je ademloos laat toekijken en je weer laat opveren uit je stoel.”

“De voorstelling haalt wat vluchtelingen meemaken wel heel dichtbij en maakt het een stuk voelbaarder.”