Harrie Jekkers en Klein Orkest

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

woensdag

AEGON zaal

Voor Harrie Jekkers begon het pas echt in de tijd dat hij zanger was van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest. Wie kan niet klassiekers als 'O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’ meezingen? In zijn nieuwe voorstelling keert Hagenees Jekkers terug naar zijn muzikale roots. Op cabareteske wijze vertelt hij over het ontstaan en het einde van Klein Orkest, muzikaal begeleid door twee oorspronkelijke bandleden en een nieuwe aanwinst.

Na de succesvolle voorstelling met ‘Jekkers & Jeroen’ heeft Harrie Jekkers de smaak weer helemaal te pakken. Nog één keer gaat hij terug naar zijn muzikale roots, want voordat Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier was hij zanger van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest. Tussen 1979 en 1985 scoorde de band hits als ‘Later is allang begonnen’, ‘Koos Werkeloos’ en ‘Over 100 jaar’, en natuurlijk de evergreens ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’, liedjes die nog altijd hoog staan genoteerd in de Top 2000.
In dit muziektheaterprogramma vertelt Jekkers op cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van Klein Orkest. Muzikaal wordt hij begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: bassist Chris Prins en drummer Niek Nieuwenhuijsen, en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink op toetsen.

Muziektheater over en door de legendarische nederpopgroep Klein Orkest

Website: www.bvmooiweer.nl