Strangers on Stage

Helden met humor

European Stand Up Comedy Festival

woensdag

20 juni   2018

  20:30 uur
donderdag

21 juni   2018

  20:30 uur
vrijdag

22 juni   2018

  20:30 uur
Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

2018

De in Leeuwarden geboren comedian Jan Jaap van der Wal stelde speciaal voor zijn geboortestad Leeuwarden, dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa, een festivalprogramma samen met vijf Europese comedians rond het thema De Grap.

 Naast Engelstalige optredens is er een uitgebreid randprogramma dat op speelse wijze het wezen van de humor onderzoekt. Ook wordt er ingegaan op de verschillen tussen het gevoel voor humor binnen Europa.

Het is voor het eerst dat er comedians uit niet-Engelstalige landen samen in een programma zitten. Deze unieke line up is dan ook exclusief te zien in De Harmonie in Leeuwarden en De Kleine Komedie in Amsterdam.

Op het programma staan Marina Orsag (Kroatië) Yacine Belhousse (Frankrijk), Katerina Vrana (Griekenland) Ari Matti Mustonen (Estland) en Martina Ipša, (Slovenië). Jan Jaap van der Wal presenteert.

Naast Engelstalige optredens is er een randprogramma dat op speelse wijze het wezen van de humor onderzoekt. Ook wordt er ingegaan op de verschillen tussen het gevoel voor humor binnen Europa. Het programma kijkt daarbij breder dan stand-up comedy alleen.

English

Leeuwarden-born comedian Jan Jaap van der Wal has compiled a festival programme with European comedians in honour of his native hometown and Cultural Capital of Europe 2018.

Aside from English spoken performances, the festival offers an extensive side-programme that playfully explores the substance of humour, with a masterclass, singer-songwriters, cabaret cafe and more. The difference in humour throughout Europe will also be explored.

For the first time comedians from non-English speaking countries will come together. This unique line-up will exclusively perform in De Harmonie in Leeuwarden and De Kleine Komedie in Amsterdam.

Performed in English


Op woensdag 20 en vrijdag 22 juni is de voorstelling in de Rabobank zaal, op donderdag 21 juni is de voorstelling in de Accent zaal.

Website: www.harmonie.nl