Klassiek

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

SERIEPRIJS € 10,-

door Rudolf Nammensma

Na het succes van vorig seizoen komt Rudolf Nammensma terug met de Keuringsdienst Klassiek. Hierin staan niet alleen beroemde werken centraal, maar ook de verschillen in registraties op cd. U bent van harte uitgenodigd uw eigen favoriete opname mee te nemen. Met beeld en geluid. De Marievespers behoren tot de meest favoriete werken van Monteverdi. Hij vermengt verschillende stijlen en opent voorzichtig de deur naar de barok. Vermaarde koordirigenten hebben het imposante werk opgenomen, allemaal op hun eigen manier. Met als resultaat dat de verschillen in de registraties groot zijn. Ervaar welke registratie u het meeste aanspreekt.

Onderdeel van de serie ‘Keuringsdienst Klassiek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl