Jeugd & Familie

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Incl. peuterdans om 10:00 uur

Vol fantasie en humor vertalen choreografen Jördis Cordua en Regina Magnus het beroemdste ballet aller tijden naar de belevingswereld van jonge kinderen. Deze betoverende danstheatervoorstelling combineert dans met poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van de muziek van Tsjaikovski. Hoofdrolspeler is Andreas Leertouwer. En dat is extra bijzonder, want normaal gesproken bevinden zich aan het meertje alleen vrouwelijke zwaantjes.

Klein Zwanenmeer is een betoverende danstheatervoorstelling waarin dans wordt gecombineerd met poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van de muziek van Tsjaikovski. Met veel fantasie en humor vertalen choreografen Jördis Cordua en Regina Magnus het beroemdste ballet aller tijden naar de belevingswereld van jonge kinderen.

Klein Zwanenmeer is een voorstelling die al een geruime tijd op de planken staat en blijft inspireren. De makers hebben de voorstelling in een nieuw jasje gegoten met een nieuwe hoofdrolspeler Andreas Leertouwer. Dat geeft de voorstelling een bijzondere laag, want normaal gesproken zijn er alleen vrouwelijke zwaantjes aan het meertje.

Cordua & Magnus

Jördis Cordua en Regina Magnus zijn ervaren makers en choreografen voor volwassenen en kinderen. Voor hun jeugdvoorstellingen hebben de makers een eigen taal ontwikkeld. Ze laten zich inspireren door voorwerpen uit de dagelijkse omgeving die ze een nieuwe theatrale betekenis geven. Hierdoor ontstaan fantasievolle voorstellingen die jong en oud doen verwonderen. De voorstellingen van Cordua & Magnus zijn sinds 2014 regelmatig te zien in China.

Ranja & rozijntjes voor de kleintjes

Website: www.harmonie.nl