Muziektheater

met Stanley Burleson en Nurlaila Karim

AEGON zaal

Prijs € 20,-

Ze dragen de prachtigste kostuums en toeren het land door met de allerbekendste musicals. Maar niet vandaag! Speciaal voor de échte liefhebbers geven de beste musicalsterren van Nederland een exclusief en intiem koffieconcert met persoonlijk geselecteerde songs. In deze versie ontvangen wij: Nurlaila Karim (o.a. Miss Saigon, The Wiz) en Stanley Burleson (o.a. Beauty and the Beast, Evita en Miss Saigon).

Website: www.harmonie.nl