Klassiek

Symphonic Echoes of Queen

AEGON zaal

JONGEREN € 13,50

Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. Wereldwijd worden festivals en concerten georganiseerd ter ere van de legendarische popzanger en frontman van de Britse rockgroep Queen. Voor het Noord Nederlands Orkest dé gelegenheid om het concert ‘Symphonic Echoes of Queen’ opnieuw uit te voeren. Componist Dirk Brossé maakte een spectaculaire symfonische bewerking van de mooiste Queen-hits. Het NNO will rock you!

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Freddie Mercury, de legendarische popzanger en frontman van de rockgroep Queen, overleed. Overal ter wereld worden festivals en concerten ter ere van hem georganiseerd. Voor het Noord Nederlands Orkest dé perfecte gelegenheid om het concert Symphonic echoes of Queen uit 2009 opnieuw uit te voeren. In opdracht van het orkest maakte componist Dirk Brossé deze spectaculaire symfonische bewerking van de mooiste Queen-hits, zoals Bohemian Rhapsody, We will rock you en Somebody to love. Het was een grandioos succes.

Hebt u dit concert destijds gemist of wilt u het juist graag nog een keer meemaken? Dit is uw kans! De songs worden onder andere vertolkt door Joseph Clark en Jenny Lena.
Clark, die qua zang een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury
vertoont en Lena bekend als finaliste van The Voice of Holland.

Dirigent Dirk Brossé Zang Joseph Clark & Jenny Lena

Website: www.nno.nu