Klassiek

AEGON zaal

Prijs € 33,-
JONGEREN € 13,50

Voor veel mensen is het nieuwe jaar pas echt begonnen als ze bij het Nieuwjaarsconcert van het NNO zijn geweest. Beroemde opera-aria’s en Weense klassiekers zijn traditiegetrouw de beste ingrediënten voor dat speciale nieuwjaarsgevoel. Het NNO heeft een feestelijk programma voor u samengesteld. Ontroerende aria’s uit de opera’s La Bohème en Manon, vrolijke marsen van Berlioz en Chabrier, liederen uit Die Fledermaus en Die lustige Witwe van Johann Strauss, walsen en polka’s en nog veel meer. Voor fraaie zangnoten, maar vast en zeker ook een komische noot zorgt de solist van dit programma: sopraan en comédienne Francis van Broekhuizen. Fans van Opera Spanga, waar zij al veel mooie rollen heeft vertolkt, kennen haar ongetwijfeld.

Rossini - Guglielmo Tell: Ouverture
Puccini - Le Villi: La tregenda