Jeugd & Familie

Op avontuur in de Klassieke Muziek | Cursus

Beethoven en de onmogelijke opdracht

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

VANAF 8 JAAR

door Rudolf Nammensma

De derde middag uit de serie ‘Op avontuur in de Klassieke Muziek’ voor kinderen. Een aansprekend en spannend verhaal met Beethoven in de hoofdrol. Hoe word je componist? Wat komt er bij kijken om een grote wedstrijd te winnen. Beethoven heeft het er maar druk mee. Lukt het hem om een orkest bij elkaar te krijgen. En de eerste prijs te winnen zodat hij het Volkslied van Europa mag maken? Het wordt reuze spannend. Iedereen die hij kent doet mee. Maar is dat genoeg?

Onderdeel van de serie ‘Op avontuur in de Klassieke Muziek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Op avontuur in de klassieke muziek