Cabaret

Patrick Nederkoorn

Het komt nu wel heel dichtbij

Kleine zaal

Prijs € 15,-

Er zijn nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, eens lekker hard op je tenen gaan staan en de grenzen van het taboe opzoeken.' Theaterkrant was lovend over zijn debuut. In de nieuwe voorstelling 'Het komt nu wel heel dichtbij' vraagt Patrick Nederkoorn zich af wat hem écht raakt. Hij is in Parijs geweest, heeft in een vliegtuig gezeten én woont in een wijk met gebedshuizen.

Noem Patrick Nederkoorn gerust een ervaringsdeskundige. Hij is meerdere keren in Parijs geweest, heeft weleens in een vliegtuig gezeten én woont in een wijk met verschillende gebedshuizen. Nou, dan komt het allemaal wel heel dichtbij. En toch, ondanks al die dreiging, komt hij vanavond gewoon naar het theater om zijn tweede cabaretprogramma voor u te spelen, waarin hij zich afvraagt waar hij echt door geraakt wordt.
Nederkoorn debuteerde op daverende wijze met ‘Code Rood’. “Er zijn nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, eens lekker hard op je tenen gaan staan en de grenzen van het taboe opzoeken”, schreef Theaterkrant.

Regie: Pieter Bouwman

Website: www.patricknederkoorn.nl

Theaterkrant **** over zijn debuutprogramma ‘Code Rood’:
“Er zijn nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, eens lekker hard op je tenen gaan staan en de grenzen van het taboe opzoeken.”