Petra Berger & band

Barbra Streisand - 75th Birthday Concert

Rabobank zaal

Diva Barbra Streisand wordt 75 jaar. Tijd voor een prachtig verjaardagsconcert dus. Samen met haar band brengt topzangeres Petra Berger fraaie vertolkingen van klassiekers als ‘Don't Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’, ‘Evergreen’, ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’. Uiteraard komen ook nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalden voorbij. Een mooi, integer tributeconcert.

Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken, heb je een topzangeres nodig. En die hebben we in Nederland: Petra Berger. Op haar met goud en platina bekroonde cd’s combineert ze klassieke muziek met pop. Tel daar haar persoonlijke bewondering bij op voor Streisand – die dit jaar 75 wordt – en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig. Petra en haar band brengen prachtige vertolkingen van klassiekers als ‘Don't Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’, pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalden.

Petra Berger brengt een eerbetoon aan haar grote voorbeeld Barbra Streisand

Website: www.petraberger.nl