Pia Douwes

A Midwinter’s Tale

AEGON zaal

Prijs € 25,-

Korte en koude nachten, knetterende haardvuren, warme jassen en dikke sjaals. In ‘A Midwinter’s Tale’ brengt Pia Douwes een ode aan de winter. Als een van de succesvolste, veelzijdigste en meest onderscheiden musicalactrices van ons land zijn vele bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld bij haar in uiterst vertrouwde handen. Een hartverwarmende reis waarin Douwes met een orkest o.l.v. Max Smeets de winter omarmt.

Pia Douwes is een van de succesvolste, veelzijdigste en meest onderscheiden musicalactrices die ons land rijk is. In ‘A Midwinter’s Tale’ brengt ze een ode aan de winterperiode. De tijd van knetterende haardvuren, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Met haar prachtige stem zal Douwes de theaterzaal vullen met warmte en gezelligheid en bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld zingen. Ze legt deze hartverwarmende reis af met een orkest en een plaatselijk koor. Kortom: een programma om de winter mee te omarmen.

Met popkoor First Beat uit Leeuwarden

Website: www.piadouwes.com