Klassiek

Prins Claus Conservatorium Groningen

Participatoryconcert

Rabobank zaal

De masterstudenten krijgen via de Participatoryconcerten de gelegenheid om zich samen met enkele hoofdvakdocenten onder te dompelen in bekend en onbekend kamermuziekrepertoire. Door het koppelen van masterstudenten aan docenten krijgen studenten de mogelijkheid zich al tijdens hun studie met hun toekomstige collega’s op het concertpodium te presenteren en zo ervaring op te doen met hun toekomstige beroepspraktijk.

Website: www.harmonie.nl