Musical

SELMA ANN LOUIS

Plien & Bianca en Arjan Ederveen e.a.

woensdag

25 juli   2018

  20:15 uur
donderdag

26 juli   2018

  20:15 uur
vrijdag

27 juli   2018

  20:15 uur
zaterdag

28 juli   2018

  20:15 uur
zondag

29 juli   2018

  15:00 uur
AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, en o.a. Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De regie is in handen van Pieter Kramer: inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. 
Het script is geschreven door Nathan Vecht.

Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij.

In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Hotel & Theater arrangement

Maak je avond nu extra feestelijk en compleet met een exclusief Hotel & Theater arrangement. Stadsschouwburg De Harmonie en het Van Der Valk Hotel Leeuwarden werken samen om je deze onvergetelijke avond te bezorgen. 

Het Selma Ann Louis arrangement is voor slechts € 99,- p.p. te reserveren voor de data woensdag 25 t/m zaterdag 28 juli. Klik hier voor meer informatie en om het arrangement te reserveren. 


Cast
Bianca Krijgsman, Plien van Bennekom, Arjan Ederveen, Bas Hoeflaak, Anne Prakke, Janna Adank, Rosa Veltman, Mark Lindeman, Joshua Albano

Klik hier voor het Hotel & Theater arrangement | Selma Ann Louis

"Alleen al voor het decor moeten de mensen komen kijken!" - Plien & Bianca