Musical

SELMA ANN LOUIS

Plien & Bianca en Arjan Ederveen e.a.

woensdag

25 juli   2018

  20:15 uur
donderdag

26 juli   2018

  20:15 uur
vrijdag

27 juli   2018

  20:15 uur
zaterdag

28 juli   2018

  20:15 uur
zondag

29 juli   2018

  15:00 uur
AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij.

In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.


SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, en o.a. Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De regie is in handen van Pieter Kramer: inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.
Het script is geschreven door Nathan Vecht.


De roadmoviemusical - van de makers van 'In de ban van Broadway'

Website: www.selma-ann-louis.nl

“We gaan de road hitten en in de hoogste versnelling het dak van De Harmonie eraf knallen!” – Arjan Ederveen

“Ik hou heel erg van achtervolgingen, vooral van slechte achtervolgingen. En dat in combinatie met zang en dans! Ik kan hierna met pensioen.” - Bianca

“Een lang gekoesterde droom komt uit om te spelen met Arjan Ederveen en dan ook nog Pieter Kramer die de regie doet!” - Plien