Jeugd & Familie

Showbizz Summer Week

27 t/m 31 augustus

maandag

27

augustus

09:00De Harmonie

Prijs € 295,-

VANAF 5 JAAR

Aanmelden kan tot 1 juni

Prijs is voor de hele week (incl. eten & drinken)

Beroemd worden is de droom van veel kinderen! Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera’s, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en interviews afnemen. Je een ster voelen, daar draait de Showbizz Summer Week om. Word jij de nieuwe Doutzen, Tim, Iris of Ferry?

Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij vijf jaar of ouder? Doe dan een hele week mee! Je wordt meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt bijvoorbeeld lessen op het gebied van dans, zang en spel en je krijgt onder andere een limousine experience in galakleding. Ook ga je catwalk lopen en leer je interviewen. Als klap op de vuurpijl ontmoet je gedurende die week ook nog een Bekende Nederlander!

Het programma is elke dag van 09.00 tot 17.00 uur en je bent welkom tussen 08.00 uur en 18.30 uur. 

De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van maximaal 20 kinderen. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de groepjes qua voorkeur en leeftijd. Je kunt je ook aanmelden met vriendjes en vriendinnetjes!

De groep van 20 deelnemers blijft de hele week bij elkaar en daar is één vaste begeleider bij. De hele week dus één vast gezicht. De tweede begeleider is gekoppeld aan het programma, de dansdocent, de zangdocent, de fotograaf etc. Zo wordt geborgd dat er altijd twee begeleiders per groepje toezicht houden, maar ook dat er een duidelijk aanspreekpunt is voor het kind.


Kosten
Er zijn tien programmaonderdelen die in tien dagdelen afgewikkeld worden.
Kosten: € 295,- voor de hele week (€ 59 per dag; een leuke & leerzame vakantieopvang). De lunch, fruit, tussendoortjes en de drankjes zijn voor elke dag bij de prijs inbegrepen. 

Word jij de nieuwe Doutzen, Tim, Iris of Ferry?

Vergeet je niet het inschrijfformulier op te sturen na je aanmelding? Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

 

Inschrijfformulier
Graag ontvangen wij na aanmelding via de website, ook dit inschrijfformulier. Je mag dit mailen naar info@harmonie.nl o.v.v. Inschrijfformulier Showbizz Summer Week. Alvast bedankt!