Strangers on Stage

Slava's Snowshow

Kies een datum / tijd:AEGON zaal

Prijs € 25,-
JEUGD € 17,50
CADEAUPAKKET € 30,-
CADEAUPAKKET JEUGD € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

2018

Wie glunderend Stadsschouwburg De Harmonie wil verlaten in september neemt zijn hele familie mee naar de wereldvermaarde Slava’s Snowshow die eindelijk terug naar Nederland wordt gehaald. Ook wie niet van clowns houdt wordt volledig ingepakt door deze clownerie van uitzonderlijk niveau, ingebed in een onvergetelijk sneeuwspektakel. De voorstelling komt op speelse wijze letterlijk de zaal in en aan het eind wordt iedereen meegezogen in een magische sneeuwstorm.

De internationale pers bestempelt de Russische artiest Slava Polunin als ‘de beste clown ter wereld’. The London Times noemt zijn Snowshow ‘een theaterklassieker van de 20ste eeuw.’ En Variety schrijft: ‘Overwhelming and delightful.’

Slava is dan ook geen gewone clown. Hij is dé Russische Clown Legende, oprichter van de Academy of Fools en de maker van de De beroemde Slava's Snowshow. Clown zijn is voor hem een levensfilosofie. 

De Snowshow is een universeel en tijdloos theaterspektakel dat iedereen betovert en de fantasie van het miljoenenpubliek uit tientallen landen en honderden steden weet te prikkelen. Zijn spontaniteit, energie en  magie zijn in de loop van de jaren niet afgenomen. Integendeel!

Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt.

English

Who wants to leave De Harmonie beaming with pleasure should take their whole family to the world-famous Slava’s Snowshow which is finally coming back to The Netherlands. Even those who do not like clowns will be charmed by this extraordinary clownery, embedded in an unforgettable snowy spectacle.

The show will playfully and literally enter the auditorium and its finally will suck everyone into an enormous snowstorm.

The Snowshow is a universal and timeless theatre spectacle that will put a spell on anyone and will excite the fantasies of millions of people in hundreds of cities from dozens of countries. The spontaneity, energy and magic has certainly not ceased during all these years.

No language spoken


Bestel het Cadeaupakket Slava, prijs is inclusief:- Kaart voor Slava’s SnowShow- Bij aankomst een glaasje prosecco of een glaasje fris - Programmaboekje- Pauzedrankje- Na de voorstelling een drankje en hapjes

TOURPAKKET | €55

zaterdag 8 en zondag 9 september v.a. 16.30 uur

A Guide To Leeuwarden neemt u mee op een verrassende ontdekkingstocht door het centrum van Leeuwarden. Naast de populaire highlights wordt tijdens de tour ook stilgestaan bij de kleurige en speelse kant van onze Culturele Hoofdstad.Tussendoor geniet u van een heerlijke maaltijd in het theaterrestaurant van Stadsschouwburg De Harmonie.

Het SLAVA TOURPAKKET bestaat uit:

- Een rondleiding door het centrum van Leeuwarden verzorgd door A Guide To Leeuwarden
- Een heerlijke maaltijd en glaasje prosecco/fris in het theaterrestaurant van De Harmonie
- Een toegangskaart voor de voorstelling Slava (incl. garderobe en pauzedrankje)Strangers behind the stage
Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van De Harmonie? Tijdens deze korte rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten. Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel, foyers en de kleedkamers, krijg je informatie over de architectuur, historie, voorstellingen en techniek.  Daarna staat er een heerlijke maaltijd voor je klaar, inclusief consumptie.

Een theaterfeest voor het hele gezin!

Website: slavasnowshow.com