Musical

Soof de Musical

Kies een datum / tijd:AEGON zaal

Prijs € 45,-
WEEKEND € 51,-
VIP TICKET € 70,-
VIP TICKET WEEKEND € 77,-
incl. garderobe

Soof is nu eindelijk in het theater te zien. Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première gaat.

Dichter bij Soof kun je niet komen. Ze nodigt het publiek uit in haar leven; je neemt als het ware plaats in haar keuken, die midden op het podium staat. Tijdens de voorstelling geniet je mee van ontelbare herkenbare chaotische situaties, prachtige muziek, en krijg je ook enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Er wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

VIP Tickets Soof de Musical
 “Dichterbij Soof kun je niet komen”, en dat klopt: als VIP ben je letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling, want je zit tijdens de voorstelling όp het toneel, middenin de vrolijke chaos. Het kan bijvoorbeeld zomaar zo zijn dat Soof aan je vraagt om even door de soep te roeren of een paar aardappels te schillen.


Een heerlijk sfeertje dus in de KookSoof. Alsof deze unieke theaterervaring niet genoeg is, laat Soof je ook volop mee proeven van haar heerlijke kookkunsten: er worden maar liefst vijf heerlijke happen uitgeserveerd – en die zitten, met twee drankjes, bij de kaartprijs in!

Hoe werkt het precies
• Kies tijdens het bestellen voor de VIP Tickets.
• Er zijn slechts 120 VIP Tickets beschikbaar per voorstelling. Deze kaarten zijn altijd ongeplaceerd. Je mag zelf een mooie plaats uitzoeken. 
• Een VIP Ticket is inclusief vijf heerlijke happen, gelijk aan een kleine maaltijd. Het is daarom niet nodig om voorafgaand aan de voorstelling uitgebreid te tafelen.
• Aanvang: een half uur voor aanvang voorstelling ben je welkom op het toneel om een mooie plaats uit te zoeken. Een kwartier voor aanvang voorstelling wordt het eerste hapje geserveerd. Het is daarom belangrijk om op tijd te zijn.
• Natuurlijk zorgen we ook voor het natje bij het droogje: de kaartprijs is inclusief twee drankjes (geen sterke dranken).
• De soort happen zijn heel toegankelijk. We serveren geen vis, wel vlees en vegetarisch in een combinatie van warm en koud.
• Het is om productionele redenen niet mogelijk om op dieetwensen in te gaan.
• Alle plaatsen hebben het beste zicht! 

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

Website: www.soofdemusical.nl