Sven Ratzke

FOR ONE NIGHT ONLY

Accent zaal

De bewierookte rasentertainer Sven Ratzke treedt op in concertzalen over de hele wereld. Maar eigenlijk voelt hij zich op zijn best in de kleine zaal, dicht bij zijn publiek. In ‘FOR ONE NIGHT ONLY’ brengt hij parels van Bowie, Brecht en Brel en speciaal voor hem geschreven nummers van Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Met zijn eigenzinnige stijl, uitbundige kostuums en hilarische verhalen is Ratzke voor één avond helemaal van u!

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva... Vele titels zijn de Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke al ten deel gevallen. Eén ding is echter zeker: deze wereldster heeft een flinke dosis zelfspot en voelt zich naast al die grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen ook erg thuis in de kleinere zalen, dichtbij zijn publiek.

In FOR ONE NIGHT ONLY opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Ratzke brengt iedereen in vervoering met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, weergaloze muziek en interactie met het publiek. En zoals altijd gehuld in prachtige couture en begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Maakt u zich op voor een avond met topentertainer Ratzke: FOR ONE NIGHT ONLY, exclusief voor u!

Performer: Sven Ratzke | piano: Christian Pabst

Website: www.sven-ratzke.com

de Volkskrant: “Wat een entertainer! Ratzke is een man van de wereld.”

De Telegraaf: “Hij lijkt voor de schijnwerpers geboren, met de bühne als zijn natuurlijke habitat. Een rasentertainer!”