The Celtic Tenors

AEGON zaal

Van New York tot Dubai en van Amsterdam tot Shanghai: The Celtic Tenors trekken volle zalen. Al ruim vijftien jaar is er geen houden meer aan als deze Ierse wereldsterren beginnen aan een 'classical cross-over concert'. Een mix van klassieke liederen, folk en populaire songs brengen zij met vitaliteit, charme en humor. En altijd is er weer die verbazing dat drie stemmen zo mooi kunnen samenvloeien tot een harmonieus klanklandschap.

The Celtic Tenors zijn al ruim vijftien jaar wereldsterren, die van New York tot Dubai en van Amsterdam tot Shanghai volle zalen laten schudden op hun grondvesten. Want als de drie Ierse zangers los gaan met hun ‘classical crossover concerten’, een mix van klassieke liederen, folk en populaire songs, is er geen houden meer aan.
Subtiel schakelend van droge humor naar indrukwekkende vocale prestaties maken ze er in elke zaal een ontspannen, intieme avond van. Een liveshow van The Celtic Tenors vibreert non-stop van vitaliteit, charme en humor. En altijd is er weer die verbazing dat drie stemmen zo mooi kunnen samenvloeien tot een harmonieus klanklandschap.

Zang: Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson

Drie tenoren, één stem