Jeugd & Familie

incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

19:00 uur | dansvoorafje

Wat als alles wat we kennen en liefhebben verloren is gegaan? Danstheater Aya verpakt dit niet bepaald luchtige onderwerp in een spannende, hoopvolle en ontroerende voorstelling. ‘Vlieger zonder koord’ gaat over een familie die op de vlucht geslagen is omdat het thuis niet meer veilig is. Tijdens hun reis bouwen ze met vallen en opstaan een nieuw leven op in een onbekende wereld.

Als alles wat we kennen en liefhebben verloren is gegaan, hoe rapen we onszelf dan weer op om door te gaan? Het is niet het makkelijkste onderwerp, maar Danstheater Aya verpakt het in een spannende, hoopvolle en ontroerende voorstelling.
‘Vlieger zonder koord’ gaat over een familie die op de vlucht is omdat het thuis niet meer veilig is. We volgen de reis die ze maken en hoe ze met vallen en opstaan een nieuw leven opbouwen in een onbekende wereld. Hun verdriet om het verlies is voelbaar, maar wat Aya vooral laat zien is dat dat de vlieger altijd in de lucht blijft, zelfs bij harde wind tegen. Open je ogen, open je hart en laat je meenemen op een onvergetelijke reis.

Open je ogen, open je hart en laat je meenemen op een spannende en hoopvolle reis

Website: www.aya.nl

Recensie Volkskrant
Klik hier voor de recensie uit de Volkskrant