Jeugd & Familie

JEUGD € 17,-
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

De elfjarige Jake is een ‘verborgen’ held. Overdag slaapt hij in de klas, maar ’s nachts is hij Yakanuko en beschermt hij de wereld tegen het kwaad. Sinds zijn vader drie jaar geleden spoorloos verdween, beschouwt Jake het als zijn taak om te zorgen dat zijn dierbaren veilig zijn. ‘Yakanuko’ is een heldhaftig avontuur met zang, dans, visuele effecten en een spetterende lasershow. Over moed, vriendschap en vechten voor je dromen.

De elfjarige Jake is een held, maar (bijna) niemand weet dat. Overdag zit hij te slapen in de klas, ‘s nachts beschermt hij in de gedaante van Yakanuko de wereld tegen het kwaad. Sinds zijn vader drie jaar geleden spoorloos verdween, beschouwt hij het als zijn taak om te zorgen dat zijn dierbaren veilig zijn.
‘Yakanuko’ is een heldhaftig avontuur met zang, dans, visuele effecten en een spetterende lasershow, over moed, vriendschap en vechten voor je dromen. De voorstelling is gebaseerd op de jeugdroman ‘Yakanuko - Een gevaarlijke opdracht’ van acteur, schrijver en verteller Curt Forstin (‘Het Huis Anubis’, ‘Junior Songfestival’) en illustrator Nick van Leent. Samen vormen zij Bird & Sheep.

Vertelling en zang: Curt Fortin | zang en dans: Sarah & Julia | spel en dans: Jerenso Samwel en Sem Stratingh | dans en acrobatiek: Noi Pakon | illustratie: Nick van Leent | m.m.v. Dance Crew Smileyz

gebaseerd op de jeugdroman ‘Yakanuko' van Curt Forstin

Website: www.yakanuko.com