Vacatures + stages

Vacature: Vrijwilliger portier

Wij zoeken voor het nieuwe theaterseizoen nieuwe portiers. Beschik jij nog vrije uren in het weekend, ben je een echt avond mens en ben je service gericht?

Functie omschrijving
Aan de achterzijde van De Harmonie is de artiesteningang (tevens ingang voor de medewerkers en de leveranciers) van de schouwburg. Om de artiesten en leveranciers goed van dienst te kunnen zijn, werkt De Harmonie met portiers. Zij zijn de gastheer/gastvrouw van de schouwburg. Ze ontvangen de bezoekers en zorgen dat zij hun weg weten te vinden in de schouwburg.

Taken
avonddienst van 19.00-23.15 uur

Signalerende functie van o.a. de brandmeldcentrale
Gastheer voor alle bezoekers die gebruik maken van de artiesteningang
Voorbereidingen treffen voor de volgende dag
Ondersteunende taken van de operationele zaken

Profiel vrijwilliger
• affiniteit met en interesse voor podiumkunsten en cultuur;
• communicatief;
• servicegericht;
• beschikken over voldoende tijd gedurende het theaterseizoen
• beschikbaar in de weekenden en in avonduren
• wonend in Leeuwarden en omgeving.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Dennis Tanahatoe d.tanahatoe@harmonie.nl

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.