N.E.W.S. brengt percussie uit de hele wereld samen!

Do 20 juli 2017

North, East, West, South. Uit deze vier windrichtingen is de afkorting N.E.W.S. ontstaan. N.E.W.S. brengt percussie uit de hele wereld samen. N.E.W.S. werkt voor dit concert samen met Tradional Collective Drum Corps uit Leeuwarden; internationale allure met een lokaal accent in De Harmonie!

N.E.W.S. brengt percussie uit de hele wereld samen. De afkorting staat voor de vier windrichtingen North, East, West en South. Het slagwerk uit het noorden wordt ingevuld door Jeroen de Rijk, bij het oosten ligt de focus op Japan, vertegenwoordigd door Gen Hidaka van de wereldberoemde percussiegroep Yamato. Voor de ritmes uit Afrika, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied zorgen respectievelijk Carlo Hoop en Simone Sou.

N.E.W.S. werkt voor dit concert samen met Traditional Collective Drum Corps uit Leeuwarden!

Een slagwerkcompositie van de hand van initiatiefnemer De Rijk zal telkens een van de vier slagwerkvormen uitlichten, daarbij ondersteund door sfeervolle filmbeelden van het betreffende gebied en fraaie animaties.

The drums of Africa meet America meet Europe meet Asia meet the Caribic!

Bestel of bekijk de trailer hier!

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.