0 sterren

Zo 27 okt 2013 ⋅ 15:00

Hermine Deurloo Quartet
Hothouse Redbad

Aanvankelijk was Toots Thielemans haar bron van inspiratie. Nu geeft Hermine Deurloo lucht aan haar eigen stijl op mondharmonica. Haar handelsmerk: fris en loepzuiver spel, met schijnbaar speels gemak. Ze heeft onmiskenbaar gevoel voor mooie composities en uitdagingen. Haar gast is jazzgitariste Sandra Hempel.

Aanvankelijk was Toots Thielemans haar bron van inspiratie. Nu geeft Hermine Deurloo lucht aan haar eigen stijl op mondharmonica. Haar handelsmerk: fris en loepzuiver spel, met schijnbaar speels gemak. Ze heeft onmiskenbaar gevoel voor mooie composities en uitdagingen. Eerder viel ze op als lid van het Willem Breuker Kollektief en in concerten met onder anderen Han Bennink. Ook speelde ze filmmuziek. Hermine Deurloo Quartet is haar nieuwe band, waarmee ze recent de cd ‘Glass Fish’ afleverde. Ze spelen eigen werk en composities van Tony Overwater. Gaste bij dit concert is Sandra Hempel. De veelbekroonde Duitse jazzgitariste – onder meer Louis Armstrong Award in 2007 – speelde eerder met Herb Geller en Steve Swallow en is vaak te horen met de NDR Bigband.

Gast: jazzgitariste Sandra Hempel

• Haar eerste opname uit 1997, met zanger Ricardo Insunza, heeft 1,4 miljoen views op YouTube

mondharmonica/altsax: Hermine Deurloo
gitaar: Sandra Hempel
bas: Tony Overwater
percussie: Joshua Samson

REACTIES

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Oktober 2013

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.