Geweest

Vr 28 okt 2016 ⋅ 20:30

Trinity
Desert Rain Theatertour

Het wereldse geluid van Trinity zal tijdens dit theaterconcert nog wereldser klinken. Want voor het nieuwe album ‘Desert Rain’ jamde de Nederlandse band met gastmuzikanten uit onder andere Syrië, Suriname, Kenia, Curaçao, Bosnië en Senegal.

Lukt het Trinity tijdens de ‘Desert Rain Theatertour’ opnieuw om met zijn aanstekelijke mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en popgrooves het publiek uit de theaterstoelen te spelen?

Trinity mixt Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop-grooves. De mannen speelden de afgelopen seizoenen het publiek uit de theaterstoelen met hun aanstekelijke muziek. Dit voorjaar bracht de groep het album ‘Desert Rain’ uit, een plaat over hun (band)leven, maar ook over grote en kleine levensvragen. Tijdens dit theaterconcert hoort u vooral nieuw repertoire, maar worden de bekende hits natuurlijk niet overgeslagen. Omdat Trinity voor het nieuwe album jamde met gastmuzikanten uit onder meer Syrië, Suriname, Kenia, Curaçao, Bosnië en Senegal, zal het geluid vanavond nog ‘wereldser’ zijn dan voorheen.

• Prijs is inclusief pauzedrankje en garderobe

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.