Aankomende voorstellingen

My Fair Lady
Met o.a. Esmée Dekker en Chris Tates

‘My Fair Lady’ is volgens velen een van de beste musicals ooit. Al ruim zestig jaar genieten generaties van het verhaal van de excentrieke professor, die een eenvoudig bloemenmeisje probeert om te toveren tot een dame. Paul van Ewijk regisseert deze grootse productie, met klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

Kenners en liefhebbers zijn het erover eens: ‘My Fair Lady’ is een van de beste musicals ooit. Al ruim zestig jaar genieten generaties van het verhaal van de excentrieke professor, die de weddenschap aangaat om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat bepaald niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet uiteindelijk niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Paul van Ewijk regisseert onder meer Esmée Dekker, Chris Tates en Alfred van den Heuvel in deze grootse en uitbundig aangeklede productie, met klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

• Prijs is inclusief garderobe en pauzedrankje

tekst: Alan Jay Lerner
vertaling: Seth Gaaikema
regie: Paul van Ewijk
met: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.a.
muziek: Frederick Loewe
choreografie: Chiara Re

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.