• Speeltijd

Accent zaal

We Are Nowhere Else But Here
Stephen Shropshire

Met het virtuoze 'We Are Nowhere Else But Here' heeft de internationaal gelauwerde choreograaf Stephen Shropshire zichzelf overtroffen. Met het oog op de ontwikkelingen in de internationale politiek wil Shropshire licht werpen op de zeer persoonlijke en soms pijnlijke inspanningen die worden gedaan om ons tot elkaar te verhouden.

Stephen Shropshire was tot 2012 artistiek leider van Noord Nederlandse Dans

Volkskrant: ***** "Dit is een juweeltje, alert gedanst en geacteerd."

"Een van de tien beste voorstellingen van dit seizoen" (Theaterkrant)

In We Are Nowhere Else But Here, een virtuoze spel voor twee dansers op muziek van Ludwig van Beethoven en Franz Schubert, pakt internationaal gelauwerd choreograaf en voormalig artistiek leider van Noord Nederlandse Dans Stephen Shropshire, de complexe uitdagingen van co-existentie aan. Met het oog op de ontwikkelingen in de internationale politiek, waarin coexistentie continu bedreigd wordt door een voortdurende staat van sociale en politieke nood, is We Are Nowhere Else But Here bedoeld om een licht te werpen op de zeer persoonlijke en soms pijnlijke inspanningen die worden gedaan om ons tot elkaar te verhouden.

• prijs is inclusief garderobe en pauzedrankje
  • inleiding om 19:30 uur (gratis, wel reserveren)
  • dansvoorafje om 20:00 uur in de Foyer

choreografie Stephen Shropshire
dans Aimee Lagrange, Jussi Nousiainen
licht ontwerp Xavier van Wersch
muziek Ludwig van Beethoven, Franz Schubert
We Are Nowhere Else But Here is een coproductie van Stephen Shropshire en Korzo
producties met aanvullende ondersteuning van Posthof Theater Linz en Project Sally
Maastricht.

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.