• Speeltijd

Accent zaal

Maria Mendes Quintet
Hothouse Redbad Jazz

Lovende recensies en talloze prijzen: Maria Mendes maakt indruk. De jonge zangeres met Portugese roots imponeert overal ter wereld met haar zwoele, perfect getimede bossanova’s, melancholische fado, Amerikaanse jazz en klassieke klanken. Deze gewaagde combinatie tovert zij samen met haar Nederlandse jazzkwartet in een geheel eigen stijl om tot een perfect plaatje. Een heerlijk slotconcert van alweer een seizoen Hothouse Redbad Jazz!

Zwoel slotconcert van Hothouse Redbad Jazzseizoen!

Maria Mendes, een jonge zangeres met Portugese roots, maakt furore in Brazilië en Zwitserland. Ze heeft al optredens gehad in de Blue Note Jazzclub in New York, op het Montreux Jazz Festival en treedt geregeld op in Portugal. Vanuit haar rijke culturele Portugese achtergrond combineert ze zwoele, perfect getimede bossa nova’s, melancholische fado, Amerikaanse jazz en de rijkdom van de klassieke muziek. Deze gewaagde combinatie verpakt Maria Mendes met haar heldere stem in geheel eigen stijl tot een perfect plaatje. Dit leverde haar de afgelopen jaren lovende recensies, talloze prijzen en optredens op. Haar werk omvat eigen composities of bewerkingen van bestaande jazz of Braziliaanse klassiekers. Ze laat zich hierbij feilloos begeleiden door haar Nederlandse jazzkwartet. Heerlijke muziek voor het slotconcert van dit jazzseizoen bij Hothouse Redbad!

Maria Mendes – vocaal
Steve Kamperman - klarinet
Jasper Somsen - bas
Karel Boehlee - piano
Jasper van Hulten - drums

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.