Aankomende voorstellingen

• Speeltijd

overig

Midnightwalk Burgum

Geef kinderen sportief de kans

Dit jaar organiseert de Lionsclub “De Wâlden” de eerste Midnightwalk van Burgum. Op 22 september a.s. wandelen we ’s avonds door en langs Burgum. We hopen op een deelname tussen de 1.000 en 1.500 lopers en daarnaast op support van belangstellenden op en nabij de diverse lokaties. De netto opbrengst van de Midnightwalk komt ook geheel ten goede aan het doel “Geef kinderen sportief de kans”.

Wie droomt er nu niet van een geweldige vakantie? Heel veel kinderen gaan in de zomer lekker vakantie vieren. Er is ook een groep kinderen die geen vakantie vieren omdat de situatie het (meestal financieel) niet toelaat. Voor deze kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 organiseren wij een vakantie week waaraan ze nog lang goede herinneringen houden. Als Lionsclub de Wâlden is ons motto “We Serve”. Wij bezorgen deze groep kinderen dan ook een onbezorgde vakantie. Deze vakantie week wordt dit jaar voor de 5e maal georganiseerd, de eerste twee maal in sportstad Heerenveen en de afgelopen 2 jaar in het fantastische Kollumeroord. Hier konden afgelopen jaar circa 70 kinderen genieten van heel veel sporten en activiteiten, van kabelbaan tot boogschieten, van GPS wandeltocht tot Skutsjesilen. Een impressie staat op de facebookpagina MidnightwalkBurgum.

Let op: Start aan de Mr. W.M.O. Oppendijk van Veenweg 38 in Burgum (9251 GA)

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.