Geweest

Za 1 jul 2017 ⋅ 20:15
    Zo 2 jul 2017 ⋅ 15:00

JDOF JOURNAAL
Dansvoorstelling geïnspireerd op het wereldnieuws

De vijfenzestig Friese danstalenten en het team van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân vieren graag samen met jou het 15-jarig bestaan van de opleiding! We laten een aantal prachtige choreografieën opnieuw zien die geïnspireerd zijn op problemen in onze wereld: klimaatopwarming, aardbevingen, oorlogen, de invloed van de mobiele telefoon en het pestgedrag van kinderen en jongeren. We worden overspoeld door nieuws waar we niet omheen kunnen. In deze voorstelling komen elf choreografieën voorbij, waarbij de impact van alle gebeurtenissen worden verbeeld in dans en visuals op muziek van onder anderen: Ludovico Einaudi, Armand Amar, Zack Hemsley en Michael Jackson.

Artistiek leider/eindregie: Grietine Molenbuur
Zakelijk leider: Lily Lanser
Choreografen: Renske Brander, Nienke Haijtink, Trudi Nolte, Stephanie van der Wiel
Gastchoreografen: Afke Brenninkmeijer, Ellen van Bruggen, Judith Eeftink, Maxime Landstra, Pim Steemers
Kostuums: Annet Suurmeijer

Deze productie wordt mogelijk gemaakt door: Provinsje Fryslân, Gemeente Leeuwarden, Friesland College, Neushoorn, BWH ontwerpers, Gerben Bergsma training Advies en Innovatie, Gerben Reitsma Bloemist, Rutten Ballet winkel, Bureau CAZ, MAS Outreach, Hetty van der Woude en de Vrienden van de JDOF.

kaarten bestellen via: www.jdof.nl
entree €15,- of €10,- (t/m 16 jaar)

Genres

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.